مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مربای به
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
مواد لازم :
به | 4 عدد ( یک کیلوگرم ) |
شكر | 1 الي 1/5 كيلو |
آب | به ميزان لازم |
عرق هل و دارجين يا گلاب | به میزان لازم |
گردوي خرد شده | به ميزان لازم |
طرز تهیه :
به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شکر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنید.
مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com